Logga

Om Nocturne

Begravningsbyrå Nocturne Ab är ett familjeföretag som verkar i Mariehamn. Namnet Nocturne kommer från latinets nocturnus som betyder aftonsång eller nattlig musik. En Nocturne är ett stillsamt och långsamt musikstycke med en utpräglat vacker melodi. Denna beskrivning tycker vi också passar in på ett kärleksfullt avsked av en nära anhörig.

Vår målsättning är att skapa minnesvärda avsked utgående från de önskemål som finns till en rimlig kostnad. Vi hjälper till med allt som rör ett dödsfall och vi vill med vår kunskap och omsorg vara ett stöd när sorgen stigit in i livet.

Vi som arbetar på Nocturne

Ann-Jeanette "Annsan" Weckman är utbildad florist från Munkeröds floristutbildning och har jobbat med blommor och binderi i 20 år. Annsan hjälper gärna till med råd och kunskap vid val av blommor och arrangemang för allt runt begravningen. Annsan tycker att traditionellt binderi är lika intressant som enkelhet och nytänkande och hon har ett stort intresse för färg och form som i rätt blandning ger en helhet till hela avskedet på ett positivt sätt i en sorgens stund.

Niclas Wikstrand är representant på begravningar och begravningsrådgivare. Han sköter även om mycket av arbetet som sker utanför byrån. Som visningar, kistläggningar, transporter samt att alla bilar och redskap vi använder är perfekt skick när vi har begravningar. Du träffar även Niclas inne på byrån i samband med kundmöten, försäljning av kondoleanser och andra frågor.

Andreas Karlsson är grundare och ägare av Nocturne. Andreas sköter förutom begravingar och transporter även om vår gravstensservice. Sång och musik är hans specialområde och han står gärna till tjänst med solosång eller övrig musik i samband med begravningar.

Nocturne

Ålandsvägen 17 | AX-22 100 Mariehamn
Tel. 19 207 | info@nocturne.ax | www.nocturne.ax
Våra öppettider är mån-fre kl. 9-16 | Lunchöppet

Vill du träffa oss för ett personligt möte?
Boka gärna in en tid på förhand så att vi kan sitta ner och prata i lugn och ro.

Facebook