Beställ kondoleans

Ett fint sätt att hedra minnet av den bortgångna är att göra en inbetalning till en fond. Din hälsning till den avlidnas anhöriga kommer då fram i form av en kondoleans som i regel läses upp i samband med jordfästningen eller vid minnesstunden efteråt. Om man väljer att inte hålla någon minnesceremoni skickas adressen direkt till de närmast anhöriga.

Många föreningar eller hjälporganisationer har egna minnesfonder som man kan göra inbetalningar till.

I kondoleansen står ditt namn och kanske din personliga hälsning som kan vara fritt formulerad eller bestå av en dikt eller en bibelvers. 

För att göra detta enklare för dig kan du på den här sidan  i lugn och ro välja bland de fonder vi erbjuder och beställa din kondoleans via nätet när det passar dig. Vi behöver dock din beställning senast dagen innan jordfästningen, före kl 15:00 för att den säkert ska hinna med. Du är naturligtvis också välkommen till byrån för att sköta din beställning här! 
Beloppet på inbetalningen bestämmer du själv men minimibeloppet för respektive fond ser du i listan nere på sidan. Observera att en serviceavgift tillkommer.

Om Du vill skicka kondoleanser utanför Åland är Du välkommen in till byrån så hjälper vi Dig med det.

 

Nocturne

Ålandsvägen 17 | AX-22 100 Mariehamn
Tel. 19 207 | info@nocturne.ax | www.nocturne.ax
Våra öppettider är mån-fre kl. 9-16 | Lunchöppet

Vill du träffa oss för ett personligt möte?
Boka gärna in en tid på förhand så att vi kan sitta ner och prata i lugn och ro.

Facebook