Blommor

Blommor och blomsterarrangemang är traditionella i samband med begravningar. Vi hedrar den bortgångnas minne genom att lägga blommor på och omkring kistan eller ute vid graven. Att lägga ned blommor vid någons grav betyder att vi vill minnas den som avlidit. Blommorna blir en tyst budbärare som bär fram vår saknad och visar att vi minns.

Nocturne har eget blombinderi och vi hjälper gärna till och utformar sorgbuketter och kransar enligt dina egna önskemål. Vi ordnar även så att buketterna levereras till jordfästningen.

Ett urval av våra buketter som du ser på bilderna nedan kan du beställa direkt genom att klicka på beställ blommor längst ner på sidan och där ange den produktkod som står under bilden på den bukett du önskar. Beställ vänligen senast tre arbetsdagar innan begravningen.

Bilderna  och priserna nedan är exempel. Priserna kan variera beroende på val av blommor, säsong och personliga önskemål om arrangemangets utformning.

Ändringar och andra arrangemang kan diskuteras med våra florister Annsan eller Micaela som nås på telefon +358 18 19207 eller e-post flora@nocturne.ax.

 

Nocturne

Ålandsvägen 17 | AX-22 100 Mariehamn
Tel. 19 207 | info@nocturne.ax | www.nocturne.ax
Våra öppettider är mån-fre kl. 9-16 | Lunchöppet

Vill du träffa oss för ett personligt möte?
Boka gärna in en tid på förhand så att vi kan sitta ner och prata i lugn och ro.

Facebook